divendres, 22 d’agost del 2008

Gastronomia Xikitistana

De tots és sabut que aprecio ràpidament els gustos de tot arreu. L'Àsia Central no és una excepció.

El problema és que la moderació costa, i per això, l'hem cagada. Literalment.

Els plats típics que hem trobat a Kirguizistan són el Laghman (pasta en una sopa de verdures i carn), Manty (una mena d'empanades de carn i ceba bullides), Xaixlik (pinxos de carn a la brasa) i algunes sopes com el Xorpo.

Tot és boníssim, molt gustós, però quan no trobes res més per a menjar i repeteixes els mateixos plats per dinar i sopar... ains... aburrío estoy!!!

Ara hem entès perquè a les guies de viatges sempre hi surten restaurants occidentals. Jo sempre pensava: joé, què cutres, ja podien posar els garitos típics. Però clar, és just i necessari. El que passa és que són molt cars i de les verdures i fruites de vegades no te'n pots fiar.

Total, que cagant-nos en tot, mai millor dit, aguantem aquesta ruta gastronòmica que durant la primera setmana, era tan positiva.